Na jaren van braakliggend terrein, hippe start-ups en gezellige events en horeca is het nu echt zover: het eerste woningaanbod, koop èn huur, zal worden gepresenteerd tijdens het verkoopevent in het weekend van 21 en 22 september.

Verkoopevent De Suikerzijde

Op zaterdag tussen 11:00 uur en 17:00 uur en op zondag tussen 11:00 uur en 14:00 uur vertellen we je alles over de eerste koop- en huurwoningen en ook over het werken, leren en ondernemen in De Suikerzijde. Daarnaast kun je ook van alles te weten komen over de thema's van De Suikerzijde: De groene, De actieve, De sociale, De bruisende en De gastvrije Stad!

In De Suikerzijde worden dingen graag goed aangepakt. We presenteren dan ook de bijna 100 (!) gevarieerde woningen, van compact appartement tot ruime gezinswoning (van circa 60 tot 120 m2 woonoppervlak). Ontwikkelaar Dura Vermeer bouwt deze eerste woningen in een groot groen hof aan het Hoendiep op een steenworp afstand van de binnenstad.

Onze nieuwbouwadviseurs laten de verschillende woningen zien met behulp van plattegronden en impressies. Ook vertellen ze je meer over het verloop van het verkoopproces. Tijdens het verkoopevent is het nog niet mogelijk om 'echt' een woning te kopen. Uiteraard kun je je wel aanmelden als belangstellende. Als je daarvoor kiest, dan word je ook als eerste geïnformeerd over de vervolgstappen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor de woning van je keuze.

Omdat er in het eerste te ontwikkelen woongebied ook 76 huurwoningen komen, zal ook woningbouwcorporatie Nijestee aanwezig zijn.

Hoe komt het stadsdeel eruit te zien? Hoe zit het met bereikbaarheid, voorzieningen, het station, de bouwplanning? En waar komt het park, hoe zien de straten eruit? Onze collega’s staan 21 en 22 september klaar om jouw vragen te beantwoorden aan de hand van beelden, kaarten en meer.

Om het verkoopevent compleet te maken worden er naast de woningpresentatie diverse activiteiten georganiseerd. Kom bijvoorbeeld sfeer proeven op het ‘Pioniersplein’ in het Zeefgebouw, neem een kijkje in onze kas of maak ter plekke op een hometrainer een proef fietstochtje naar de binnenstad. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Dus als jij ook belangstelling hebt om te gaan wonen in het leukste en meest bijzondere stadsdeel van Groningen, dan zou ik zaterdag 21 of zondag 22 zeker naar het Zeefgebouw op het voormalige Suikerterrein komen! Van harte welkom!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden