Alle nieuwbouwnieuws van projecten en ontwikkelingen in en rondom Groningen lees je weer in onze nieuwe blog!

Vers van de pers

Hilmaarweg Stedum | In verkoop

Landelijk wonen in Stedum

hilmaarweg-stedumjpg.jpg

Maak kennis met dit unieke nieuwbouwproject in het sfeervolle Stedum, waar zes moderne, energiezuinige en aardbevingsbestendige woningen worden gerealiseerd. Deze ontwikkeling bestaat uit vier twee-onder-één-kapwoningen aan de Hilmaarweg en twee vrijstaande woningen aan de Borglanden.

De woningen zijn ontworpen met duurzame materialen en zijn perfect voor zowel starters, stellen of gezinnen. Met behangklare wanden, luxe sanitair en voorbereidingen voor de keuken zijn de woningen instap klaar en bieden ze volop mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen. Wonen in Stedum biedt het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het Groninger Ommeland gecombineerd met de nabijheid van de stad Groningen.

Klik hier voor de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier!

NoorderHorizon | Fase II
Zuidhorn

noorderhorizon-fase-iijpg_cp_66bdd1230cdda2.94996621.jpg

We zijn verheugd om aan te kunnen kondigen dat de verkoop van de tweede fase van NoorderHorizon in Zuidhorn op dinsdag 17 september van start gaat! Deze fase biedt opnieuw een prachtig aanbod van duurzame en moderne woningen, waaronder tussen-, hoek- en half vrijstaande woningen, allemaal gelegen in een groen en waterrijk landschap aan de rand van het charmante dorp Zuidhorn.

Wat kun je verwachten?

  • Energiezuinige woningen: Alle woningen zijn gasloos en uitgerust met een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming/-koeling, en hebben een A++++ label voor lage energielasten en een duurzaam leven.
  • Divers aanbod: Of je nu op zoek bent naar royale rijwoningen of moderne twee-onder-een-kapwoningen, NoorderHorizon heeft voor ieder wat wils.
  • Groene omgeving: De wijk is ontworpen met veel aandacht voor groen en recreatie, ideaal voor gezinnen en natuurliefhebbers.
  • Woning inclusief complete keuken en sanitair: Direct klaar om in te trekken.

Wil je op de hoogte blijven en de laatste ontwikkelingen rondom NoorderHorizon Fase II volgens? Meld je dan hier aan.

De Suikerzijde | Verkoopevent 20 en 21 september
Zeefgebouw op voormalige suikerterrein

suikerzijdejpg_cp_66bdd22a90c4c6.59354182.jpg

Het is bijna zover: de start van een gloednieuw project aan De Suikerzijde, een plek die vrijwel elke Groninger kent, gelegen aan de westkant van de stad.

Op zaterdag 21 september tussen 11:00 uur en 17:00 uur en op zondag 22 september tussen 11:00 uur en 14:00 uur vertellen we je alles over de eerste koop- en huurwoningen en over het wonen, werken, leren en ondernemen in De Suikerzijde. En over de thema's: De groene, De actieve, De sociale, De bruisende en De gastvrije Stad!


Het Baken van Meerstad | Nieuw project
De Zeilen in Meerstad

het-baken-van-meerstadjpg.jpg

Het project ‘Het Baken in Meerstad’ komt in de wijk De Zeilen in Meerstad. Een buurt met boomrijke lanen en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. Omlijst met het Groningse landschap.

Het project ‘Het Baken van Meerstad’ steekt er met kop en schouders bovenuit! Het plan bestaat uit 30 prachtige appartementen variërend in grootte van circa 70 m² tot 130 m².
Een fantastische combinatie tussen een fraai ontwerp, mooie appartementen met royale buitenruimtes op een geweldige locatie!. Hier ervaart je de ruimte, de rust en de natuur.

Het project is op dit moment nog volop in ontwikkeling. Naar verwachting zullen de appartementen later dit jaar in verkoop gaan. Wil je hier niets van missen? Meld je dan aan op de projectwebsite, dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.


Huys de Haar | Nog enkele appartementen beschikbaar!
Haren

huys-de-haar_cp_6685191f591615.85830057.jpg

Dit unieke project aan de Rijksstraatweg combineert modern wonen met een serene leefomgeving. Met 21 unieke appartementen, variërend in grootte van 82m² tot ca. 170m², biedt Huys de Haar voor ieder wat wils. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen stallingsgarage. Je kunt kiezen voor een tuin aan de achterzijde of een uitzicht op de karakteristieke Rijksstraatweg.

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Dit is je kans om een prachtige woning te bemachtigen in Huys de Haar en te genieten van comfort, stijl en een groene omgeving.

Wil je meer weten over het project en de beschikbare woningen? Neem dan contact op met onze nieuwbouw adviseurs of neem alvast een kijkje op onze op onze website.

Zeker Zuid | Ruim 60% verkocht!
Groningen-Zuid

zeker-zuidjpg_cp_66bdd51d8fddd3.86616100.jpg

Het gaat hard met de verkoop van de appartementen in Zeker Zuid, maar er zijn nog kansen! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar en wellicht is dit je kans om te wonen in een modern en duurzaam gebouw, gelegen in een bruisende omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

Waarom Zeker Zuid?

  • Energiezuinig en groen;
  • Top locatie met alles in de buurt;
  • Comfortabel en luxe wonen.

Wacht niet te lang – Dit is jouw kans! Wil jij meer weten over het project Zeker Zuid? Kijk dan eens op onze website. Of neem contact op met onze nieuwbouwadviseurs.

URBN62 | Binnenkort in de verkoop
Antillenstraat

urbn62.png

Aan de noordkant van de Groninger binnenstad, aan de Antillenstraat, wordt de Poelmanlocatie getransformeerd tot een schitterend complex genaamd URBN62. Dit project omvat 62 moderne koopappartementen, waarbij de architectuur een harmonieuze mix is van de historische charme van de nabijgelegen Berlage Hof en hedendaags comfort.

De appartementen, variërend in grootte, zijn perfect voor zowel starters als doorstromers. Ieder appartement beschikt over een ruime woonkamer, één of twee slaapkamers, en een eigen buitenruimte. Daarnaast zijn er twee gezamenlijke fietsenbergingen en parkeermogelijkheden op eigen terrein beschikbaar. De verkoop van de appartementen start in het najaar van 2024. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de voortgang? Meld je dan alvast aan op de projectsite en ontvang alle updates direct in je inbox!

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen
Er zijn nog veel meer locaties in en rond de stad waar verschillende ontwikkelplannen in gang zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Stadshavens, Europapark, De Zeilen in Meerstad, nieuwbouw in Westerkwartier en nog veel meer. Je kunt de voortgang van deze ontwikkelingen eenvoudig online volgen. Maak hiervoor een woonaccount aan op onze nieuwbouwwebsite. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Heb je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! We maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen en jouw wensen door te nemen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden