De Suikerzijde

9743 AN Groningen

van € 291.500 tot € 730.000

Jouw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Aan de rand van Groningen ontstaat de komende jaren een uniek, toekomstgericht stadsdeel op het voormalige Suikerunieterrein: De Suikerzijde. Een plek waar stadse dynamiek, duurzaamheid en gemeenschapsgevoel samenkomen. Dit nieuwe stadsdeel biedt ruimte aan maar liefst 5000 woningen, in een groene omgeving waar je alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Wonen in De Suikerzijde Van moderne appartementen tot sfeervolle grondgebonden huizen, in De Suikerzijde vind je altijd een woning die bij je past.
Stads van buiten, groen van binnen Wonen in De Suikerzijde betekent genieten van het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad en de rust van de natuur. Brede lanen, groene pleinen en gezamenlijke tuinen nodigen je uit om buiten te leven, terwijl je toch dicht bij het centrum van Groningen woont. Hier kies je voor minder auto's en meer groen.

Ben je geïnteresseerd? De verkoop van de eerste woningen start officieel in januari 2025. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en jouw voorkeuren alvast doorgeven? Meld je dan aan op de projectsite wonenindesuikerzijde.nl en ontvang als eerste alle updates over de verkoop, prijzen en het woonaanbod.

De Suikerzijde
Ontdek De Suikerzijde, een nieuw stadsdeel aan de rand van Groningen, waar wonen, werken en leren samenkomen. Met 5000 woningen, variërend van moderne appartementen tot sfeervolle herenhuizen, biedt deze bruisende en groene buurt ruimte voor iedereen. Geniet van de natuur, gezellige bistro's, en bloeiende buurttuinen. Hier vind je de ideale balans tussen stadsleven en groen.

In deze eerste fase komen maar liefst 100 koopwoningen in verschillende types, groottes en uitvoeringen. Zo komen er 49 grondgebonden woningen in vier verschillende types:
- type Aura: een 3-laagswoning met een oppervlakte vanaf 96 m²,
- type Nobele: een 3-laagswoning met een oppervlakte vanaf 108 m²,
- type Elysium: een 4-laagswoning met een oppervlakte vanaf 141 m²,
- type Vista: een 4-laagswoning met een oppervlakte vanaf 160 m².

Daarnaast komen er ook in totaal 51 appartementen in verschillende types, groottes en uitvoeringen. Zo komen er:
- 12 portiekappartementen (type Opus en Fusion) met een oppervlakte vanaf 54 m², en
- 39 appartementen in blok Vertex bestaande uit maisonnettes, diverse appartementen en penthouses.


De grondgebonden woningen:
Type Aura, 3-laagse woning (vanaf 96 m²)

Een stijlvolle 3-laagse gezinswoning van 96m² waar luxe en comfort samenkomen. Deze woning biedt volop ruimte voor jouw woonwensen, beginnend met een prachtige leefkeuken op de begane grond. Hier stel je, in onze Showroom Thuis, de keuken volledig naar eigen smaak samen. Het verhoogde plafond in de leefruimte zorgt voor een gevoel van ruimte.
Je eigen privéruimte
Elke woning beschikt over een zonnige privétuin op het zuiden, perfect om de hele dag van de zon te genieten. Daarnaast kun je ontspannen in de gemeenschappelijke tuin, die extra ruimte biedt voor ontmoetingen met buren of rustige momenten voor jezelf. Geniet van de lichtinval in je woonkamer door de ramen op de eerste verdieping open te zetten en laat de zon binnen.

Kies voor een duurzame toekomst
De woningen zijn uitgerust met hoogwaardige isolatie, een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je verzekerd bent van een energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst.


Type Noble, 3-laagse woning (vanaf 108 m²)

Een stijlvolle 3-laagse gezinswoning waar luxe en comfort samenkomen. Deze woning biedt volop ruimte voor jouw woonwensen, beginnend met een prachtige leefkeuken op de begane grond. Hier stel je, in onze Showroom Thuis, de keuken volledig naar eigen smaak samen. Het verhoogde plafond in de leefruimte zorgt voor een gevoel van ruimte.
Een lichte en sfeervolle woonkamer
Op de 1e verdieping geniet je in de sfeervolle woonkamer van de laatste zonnestralen via het Frans balkon, met uitzicht op het zuiden of westen. Dit is de perfecte plek om even te ontspannen na een lange dag, bijvoorbeeld met een goed glas wijn in de hand.

Buitenleven in je eigen tuin
Open de deuren naar je privétuin en geniet van het uitzicht op de groene, gemeenschappelijke tuin. Deze biedt extra ruimte voor ontspanning of gezelligheid, waar je zowel rust als verbinding met je omgeving kunt ervaren.


Type Elysium, 4-laagse woning (vanaf 141 m²)
Een doordachte 4-laagse woning van 86m² die alles biedt voor een modern en comfortabel leven. Met een eigen parkeerplaats hoef je nooit zorgen te maken over parkeren, en de ruime privétuin met directe toegang tot een groene gemeenschappelijke tuin is de perfecte plek om te ontspannen met familie en vrienden.
Wooncomfort in elke ruimte
De woning beschikt over een moderne leefkeuken op de begane grond, ideaal voor gezellige diners. Op de 1e verdieping vind je een royale woonkamer waar je volledig kunt ontspannen. Met vier ruime slaapkamers en een luxe badkamer biedt Elysium alle ruimte die je nodig hebt om comfortabel te wonen.
Kies voor een duurzame toekomst
De woningen zijn uitgerust met hoogwaardige isolatie, een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je verzekerd bent van een energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst.


Type Vista , 4-laags woning (vanaf 160 m²)
Ruimte en comfort voor het hele gezin

Een indrukwekkende 4-laagse gezinswoning van maar liefst 160m², gelegen in het hart van De Suikerzijde. Deze ruime woning biedt alle comfort die je je maar kunt wensen, met vier royale slaapkamers en de mogelijkheid om eenvoudig een extra kamer of thuiswerkplek te creëren.
Royaal wonen en ontspannen
Op de eerste verdieping vind je de lichte, ruime woonkamer: de ideale plek voor ontspanning en gezellige familiemomenten. De leefkeuken op de begane grond, met luxe afwerking, nodigt uit voor lange diners met vrienden en familie
Genieten van buiten

Vista beschikt over een privétuin die grenst aan een groene, gemeenschappelijke tuin. Hier geniet je van rust, natuur en samenzijn. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats beschikbaar, zodat je altijd comfortabel kunt parkeren bij je woning.
Kies voor een duurzame toekomst
De woningen zijn uitgerust met hoogwaardige isolatie, een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je verzekerd bent van een energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst.


De appartementen:
Type Fusion (Portiek appartement)

Jouw ideale starterswoning wacht op je!
Ontdek onze charmante 3 kamer-appartement, perfect voor starters die op zoek zijn naar comfort, gemak en een gunstige ligging. Met een woonoppervlakte van ongeveer 55m² biedt dit appartement voldoende ruimte om jouw persoonlijke stempel erop te drukken.
Geniet van je eigen buitenruimte
Ieder appartement is voorzien van een eigen balkon, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht. Bovendien heb je toegang tot een gezamenlijke tuin, een groene oase die uitnodigt tot ontspanning en sociale interactie. Voor je fiets is er een handige gedeelde fietsenberging.
Modern comfort
De appartementen zijn uitgerust met een moderne badkamer en keuken, zodat je direct kunt genieten van optimaal wooncomfort.

Type Opus (Portiek appartement)
Begin jouw woontoekomst in een stijlvol portiekappartement!

Ben jij op zoek naar een fijne starterswoning? Onze moderne 3 kamer appartementen bieden de perfecte mix van comfort, gemak en een aantrekkelijke locatie. Met een oppervlakte van circa 55m² heb je voldoende ruimte om een warm en gezellig thuis te creëren.

Geniet van je eigen buitenruimte
Ieder appartement heeft een eigen balkon, de ideale plek om te ontspannen in de buitenlucht. Daarnaast biedt de gezamenlijke tuin een groene plek waar je tot rust kunt komen of kunt genieten van sociale momenten met medebewoners. Fietsen parkeer je gemakkelijk in de gedeelde fietsenstalling.
Modern wooncomfort
Elk appartement is uitgerust met een moderne badkamer en keuken, zodat je direct kunt genieten van optimaal wooncomfort.


Type Vertex (Appartementen)
Maak kennis met Vertex, een appartementen complex aan de entree van het nieuwe stadsdeel. Met 51 appartementen verdeeld over 12 unieke woningtypes. Of je nu een starter, doorstromer of senior bent, in Vertex vind je een woning die perfect bij jouw woonwensen aansluit.

Ruimte en variatie voor iedereen
Via een ruime entree, voorzien van architectonische details kom je het gebouw binnen en heb je toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstalling, de groene binnentuin en kun je met de trap of lift naar de bovenliggende verdiepingen. De appartementen variëren in grootte van 50 tot 111 m². Wij hebben studio’s, maisonnettes, penthouses en zowel portiek als galerij woningen.

Modern wonen met luxe en comfort
Alle appartementen zijn voorzien van een moderne keuken en badkamer, zo dat je direct kunt genieten van optimaal wooncomfort. De ruime buitenruimtes bieden, afhankelijk van de ligging, een prachtig uitzicht over het Hoendiep of een van de levendige stadse pleinen, perfect om even te ontspannen!

Kies voor een duurzame toekomst
De woningen zijn uitgerust met hoogwaardige isolatie, een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je verzekerd bent van een energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst.

Ben je geïnteresseerd? De verkoop van de eerste woningen start officieel in januari 2025.
Wil je meer informatie of op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en jouw voorkeuren alvast doorgeven?
Meld je dan aan op de projectsite wonenindesuikerzijde.nl en ontvang als eerste alle updates over de verkoop, prijzen en het woonaanbod.

Over dit object

Overdracht
StatusBinnenkort in verkoop
Prijsvan € 291.500 tot € 730.000
Aantal Kavels100
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 54 tot 160 m²
Perceeloppervlakte107 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Geïnteresseerd?
Plan nu gelijk een infogesprek!

  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

van € 291.500 tot € 730.000

Woningtypen

De Suikerzijde - Noble

9723DT Groningen

van € 476.150 tot € 533.400

1 bouwnummers


Meer informatie
  1. De Suikerzijde - Noble (Bouwnr. 85)
    € 476.000,- v.o.n. 108m2Woonhuis beschikbaar

De Suikerzijde - Elysium

9723DT Groningen

van € 627.450 tot € 682.450

1 bouwnummers


Meer informatie
  1. De Suikerzijde - Elysium (Bouwnr. 90)
    € 627.450,- v.o.n. 141m2Woonhuis beschikbaar

De Suikerzijde - Fusion

9723DT Groningen

van € 291.500 tot € 311.500

1 bouwnummers


Meer informatie
  1. De Suikerzijde - Fusion (Bouwnr. 81)
    € 291.500,- v.o.n. 54m2Appartement beschikbaar

De Suikerzijde - Aura

9723DT Groningen

van € 432.000 tot € 467.000

1 bouwnummers


Meer informatie
  1. De Suikerzijde - Aura (Bouwnr. 96)
    € 432.000,- v.o.n. 96m2Woonhuis beschikbaar

De Suikerzijde - Vertex

9723DT Groningen

van € 270.000 tot € 625.000

1 bouwnummers


Meer informatie
  1. De Suikerzijde - Vertex (Bouwnr. 6)
    € 345.000,- v.o.n. 64m2Appartement beschikbaar

De Suikerzijde - Vista

9723DT Groningen

van € 670.000 tot € 730.000

1 bouwnummers


Meer informatie
  1. De Suikerzijde - Vista (Bouwnr. 66)
    € 670.000,- v.o.n. 160m2Woonhuis beschikbaar

De Suikerzijde - Opus

9723DT Groningen

van € 291.500 tot € 311.500

1 bouwnummers


Meer informatie
  1. De Suikerzijde - Opus (Bouwnr. 61)
    € 291.500,- v.o.n. 55m2Appartement beschikbaar

Buurtinformatie:
Groningen (50 woningen met 65 inwoners)

Koop woningen
45%
Huur woningen
50%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons82%
Zonder kinderen8%
Met kinderen10%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33